Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2021 10:27 - малко Trolling...
Автор: notfun Категория: Видео   
Прочетен: 1471 Коментари: 5 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ако, позволи  баТ Венцо...


Иван Яковина:
Корабль военно-морского флота ее величества ракетный эсминец Дефендер следовал из Одессы в Грузию
(Фото: REUTERS)

image

В Черном море произошла удивительная, на мой взгляд, история

 

  В истории ВВС Великобритании есть замечательная байка о британском троллинге. Во время Второй мировой войны немцы на территории Голландии в большой секретности построили макет аэродрома.

Секрет его был в том, что он был фальшивым и строился лишь для отвлечения внимания. Самолеты, ангары, автомобили, средства ПВО — все делалось из дерева.

Но однажды туда прилетел английский бомбардировщик и сбросил на этот аэродром единственную бомбу, после чего уже почти готовый проект строительства псевдоаэродрома пришлось прекратить. Прикол был в том, что британская бомба тоже была деревянной!

В Черном море произошла удивительная, на мой взгляд, история, чем-то напоминающая эту...историу..

 








Гласувай:
8



1. notfun - ..ще сложа и комента на м.приятел жоро, тъй като е...по темата) смятам,няма, да издребнее..
26.06.2021 11:29

В случая например:
- Естествено, че русите не са за подценяване като военна заплаха, но това е на база идиотията им да мрат като мухи, а не на базата на... Изкуство на войната и особено пък технологии при въоръжението и воденето НА СЪВРЕМЕНЕН БОЙ, БАЛАЛАЙ1951, който вече няма нищо общо с лаврите от миналото и колко пъти вече руски войничета са ставали на кайма заради комплексите и идиотията на командващите ги и особено Путьо.
В случая 20 морски бойни единици и доста въздушни е напълно нормално ЕВЕНТУАЛНО да победят една, пък била тя и от ранга на "Дефендер".
- Въпросът е, че действията на "Дефендер" са планирани, преднамерени и с цел (това е съпровождащ кораб, част от бойно звено, който изрично се отделя дни преди това от групата си и се насочва с точно определена цел) и той е приведен в бойна готовност още преди да навлезе в УЖ руски териториални води. Тоест, за страх тук ама ни най-малко не може и дума да става, защото тези хора най-малкото са плавали десетки часове към екваторията на събитията и са били наясно къде и с каква цел отиват. Както и, че там има струпване на руски морски части, провеждащи учение.
- И една от целите е именно тази: Да се ЗАЯВИ на Русия, че НАТО е готов да реагира и със сила, за да защити съюзник в лицето на Украйна.
И това го заявиха безапелационно с това, че движейки се по ръба на бръснача, НЕ променят предначертания си курс, при все плюнченето на шойгуците, а си плават по него до екваторията на Крим.
И прочее, Митак, и прочее и прочее.
Затова да завърша с това, Митак, че с две думи МОЕТО Е ИРОНИЯ (станаха три), насмешка, спрямо плюнчещите се шойгуци, дето отлично знаят къде в хранителната верига на военната сила се намират, но се опитват с лъжлива пропаганда да държат редовия руснак в състояние на някаква измамна гордост, че са руси... А на Фазан1951 напъните с гол гъС да величае тази дивашка "държава" (кавичките са, понеже Кремъл и населяващите го идиоти не е Русия, но понеже пък Народа не може да се избави от стадния си манталитет, та ги още търпи, че голям процент им и вярват), са толкава смешни, не мислиш ли?



................................................................................................ StarForLife™ ·1767013~6.38-267·
цитирай
2. notfun - ..няма, да превеждам материала, и онзи ден..
26.06.2021 11:38
...бях сложила новинКата, за Буля,и Росските Троли
които, надувают Тромпетчик..как один Звончик
из Первойх прованс деревни..
...извинити,пожалуй..мои ошибки..)
цитирай
3. eva666 - за да не съм ..скучна, този'Тролинг,ще го маркирам, и оставя,за утр.дебат)) колко помпозно,само..нали
26.06.2021 12:12

7. valdor1355 - ИванБарин, си го знаем, човекО е ...
11:08
eva666 написа:
ИванБарин, си го знаем, човекО е като Автоматичен...библиограф..
нищичко, обаче, не знаем за теб, за да направим
'Генерален' извод,или полезно сравнение,ако позволиш..)
за "Смисълът" на Живота,"пише" редовно и моята дружка- Хльо!
извинявай за ..кавичките ( нарочно е )
ако,нямаш време, аз ще 'отворя' Темата, неделно)
усмифф,шаЦка..

Джули, в Блог бг няма хора с моите интереси от реала, нито имат капацитета от познания, за да ме оценяват и да правят генерални изводи за мен. :)
цитирай
4. nkf - Колхозното ултра-просто, но много ...
26.06.2021 13:17
Колхозното ултра-просто, но много крадливо и престъпно ръководство на рашъта разиграва поредния цирк, за отвличане вниманието и на без това скотското население там, което отново стана обект на ъпдейтната форма на крепостничество. Важните неща са няколко: цените на петрола и газа; тихата китайска инвазия в Сибир; паричния разход за участие в "студена война - 2", включително и за оръжия; технологичното развитие. Русийката пътува уверено към разпад, и не малко, все пак мислещи и разбиращи руснаци, си дават прекрасно сметка за това, и нещо по-лошо - приемат го за неизбежност. Само тукашния текезесарско-комуняшки чукундуриат плямпа за някакъв "руски възход" и "надмощие".
цитирай
5. notfun - ....мартин,пропуснахме..
26.06.2021 15:07
мартин,пропуснахме, НВП Святият Отец -Гундеяв..ама, утре е време
за поредната ми антипроповед..)
нали,са ВеликоСловеноАрийци...отГде,ще разбират и Военна музика..

/ Само тукашния текезесарско-комуняшки чукундуриат плямпа за някакъв
"руски възход" и "надмощие".
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: notfun
Категория: Тя и той
Прочетен: 1919904
Постинги: 1437
Коментари: 8951
Гласове: 1597
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031