Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2013 23:50 - Ръководството на БСП работи срещу единството на социалисти и комунисти
Автор: komunisticheski Категория: Политика   
Прочетен: 2405 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 09.05.2013 23:51


Ръководството на БСП предприе активни действия, за да се представи за някаква част от световната левица, а на практика превърна структурите и предизборните си листи в пристан за олигарси, бизнесмени, десни популисти и крадливи едри земеделци.

От години тази мимикрирала организация работи със подставени партниращи й структури, като “Нова зора”, “КПБ”, “Евророма”, “БЗНС” и още няколко подобни платени елементи, чрез които се опитва да се представи като “коалиция”.

Реална коалиция няма и никога не е имало. Коалицията се прави от съществуващи работещи политически субекти, които имат своята организираност и тежест, своята реална идеология, която да отстояват и която да ги води в политиката им. 
Така БСП се превърна в най-яростната организация, която се изправи срещу единството на българските социалисти и комунисти и се опита да унищожи работническото движение за социализъм.

Сценарият на БСП е един и същ вече 23 години. Винаги противниците на БСП са заклеймявани като “фашисти”; винаги изборите са “на живот и смърт”, винаги трябва да има някакво “единство”, но… само около БСП.

И  никога около идеите на социализма!

Точно тук започва интересното.

БСП никога не е искала нищо друго освен форма на капиталистическа власт!

БСП никога не е работела за социализъм!

БСП никога не е била срещу капитализма и пазарната икономика; не е работела срещу НАТО и ЕС – БСП е била винаги активен привърженик за членството на България в тях.   Е, нима “единството” около БСП не е единство в полза на Капитала и в ущърб на работниците, в ущърб на левицата?
 
Нима капиталистите не завзеха БСП?
 
Нима “социалистите”-олигарси не ви приличат на дебели и разплути червенобузести проститутки, които са готови да продадат телата си, но не и да спасят душата си?   Ръкопляскайте на вашите робовладелци – те могат да ви говорят за правата на робите не по-зле отколкото самите вие, но никога няма да свалят оковите от вратовете ви!
 
Какво прекрасно положение – да накараш робите да обичат робовладелците си и да ги следват в общото безумие на споделена робовладелско-робска любовна идилия..!   Ние, българските комунисти, отдавна казахме: “Да, единство може да има, но единство, изградено около реална съвременна социалистическа политика, която да ограничи и да унищожи хаотичните пазарни механизми, да ни изкара от НАТО и ЕС, да отвори врати пред нови пазари и да даде хоризонти пред обществената собственост”!
 
Това е предложението за единство на всички леви сили!
 
До днес такава политика се подкрепя единствено от комунистически и работнически структури в страната.
 
Е, тогава?
 
Какъв е изводът?
 
Изводът е ясен!
 
БСП никога не са били част от световната левица, от работническото, социалистическото и комунистическото движение.
 
БСП са огледалния образ на ГЕРБ – едни и същи крадци, разкрачили се от ляво и от дясно и впили ръцете си във врата на Народа!   За такива присъдата е само една!
image   komunistibg



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: komunisticheski
Категория: Политика
Прочетен: 680610
Постинги: 157
Коментари: 266
Гласове: 347
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930