Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2014 14:23 - Най-омразните секс пози за жените
Автор: forsexwithlove Категория: Тя и той   
Прочетен: 5103 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
imageСмяната на дузина секс пози няма да ви гарантира оргазма, на който се надявате, колкото, ако се придържате към 2-3 от любимите си пози в секса. Проблемът е, че мъжете и жените понякога си падат по различни секс пози. Ако за мъжът сексуалното удоволствие идва с практикуването на акробатични секс пози, то жените понякога се нуждаят от нещо съвсем друго и опростено. Или обратното.
Ето кои са най-недолюбваните от жените секс пози:
Кучешката За мъжете кучешката поза е една от най-любимите заради гледката, която се открива пред тях, както и заради силното усещане на възбуда в резултата от дълбокото проникване. При жените обаче точно това дълбоко проникване понякога е болезнено и създава дискомфорт. И за разлика от мъжете, при тази поза жените съвсем нямат такава възбудаща гледка. А някои пък дори изпитват срам да застанат на четири крака.
69 При нея мъжете получават двойна стимулация, което просто ги побърква от възбуда, докато при жените тази поза действа разсейващо. В старанието си да покажат добри орални умения не могат да се насладят на френската любов, която получават.
sex shop

Обратна ездачка Мъжете умират за нея, защото тя е нещо средно между някои от любимите им пози, а именно кучешката и тази, при която жената е отгоре.  Когато седнете в скута му с гръб към него, той има не само уникална гледка, но и се наслаждава на движенията ви, които още повече го възбуждат в комбинация с дълбокото проникване. За жените обаче, тази поза е твърде неудобна и понякога често болезнена.
Отгоре Това е позата, в която жените могат най-добре да контролират темпото и проникването, което прави достигането до оргазъм много по-лесно. И от тази гледна точна жените обожават тази секс поза. Но проблемът е, че не могат да се отпуснат и някои изпитват неописуем срам и неудобство дори да направят едно по-горещо движение, отдавайки се на желанията си. Ето ефектът от тази поза бива нулев.
Мисионерска Тук мъжете и жените може би са на едно мнение. Мисионерската е класика в жанра, но понякога е леко скучна, а и не предполага силни усещания. В тази поза вагиналните мускули са най-отпуснати, което намалява триенето и сексуалното удоволствие. И докато мъжът все пак има някакъв контрол над сексуалното рандеву, то жената е в пасивна позиция и единствената и надежда е той да има уникални умения в леглото, знаейки как да й достави разтърсващ оргазъм.



Гласувай:
4



1. borjanmljakov - Доказателствената страна куца.
20.02.2014 14:34
Това за мен не е научно.
цитирай
2. shaffi - защо
23.02.2014 16:23
най-омразните,-..нещо не е убедително...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: forsexwithlove
Категория: Тя и той
Прочетен: 23920
Постинги: 5
Коментари: 2
Гласове: 7
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930