Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2013 03:39 - Според бесепар БСП пропагандира гражданска война
Автор: komunisticheski Категория: Политика   
Прочетен: 4137 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Повдигането на всички обвинения и разследването на бивши управляващи трябва да става в спокойна обстановка, а не да се истеризира ситуацията в държавата, както се случва сега. Това обяви по bTV известният юрист с  бесепарска закваска проф. Георги Близнашки.
  Според него недопустимо и с лош вкус е социолози и политици да пропагандират арести. 
Това е опасно, когато се внушава реваншизъм в обществото. БСП има конкретна вина в това отношение, защото нейни идеолози говорят за война и то безжалостна война, посочи професорът скандална статия на червения социолог Юрий Асланов. Това е абсурд да се случва в едно цивилизовано общество. Това е форма на гражданска война, след като политиците не могат да намерят баланса в изказа си, предупреди известният конституционалист. 
Близнашки е свързан с БСП, но от няколко години именно заради критиката си към ръководството й розовите го отбягват. Въпреки това, той не се притеснява да говори конструктивно, според феновете си, и да посочва грешките на двайсетолетницата.

Може би тази критика на розовия професор е породена от това, че не е станал министър в кабинета на новата тройна коалиция, или пък не се е добрал до друго уютно местенце на народна издръжка. Както знаем, времето без достъп до власт побърка мнозина от розовия октопод и те дадоха фира или се разбягаха като плъхове.

Но изказването му е интересно, както за по-умерените люде, така и за по-радикално мислещите. За първите е ясно защо – думите на Близнашки го казват.

Но за радикално левите, нещата стоят по по-различен начин. За тях война отдавна се води срещу народа от страна на политическата олигархия и продажните й слуги. Уродливите й аспекти посочени в статията са само част от битките за власт и пари. "Безжалостната война", която води лъжелявата капиталистическа БСП с другите капиталистически банди, няма нищо общо с непримиримата борбеност на комуниста за справедливост.

Това, което прави БСП е просто лакомия. И един ден и двайсетолетницата, и разклоненията й, и конкурентите й в бизнеса, и изобщо всички, които пиха от кръвта на народа, ще усетят какво значи безжалостна война. И това, което са пили ще им приседне. И в това, което са пили, ще се къпят, но ще бъде тяхното собствено питие.

 



Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: komunisticheski
Категория: Политика
Прочетен: 679444
Постинги: 157
Коментари: 266
Гласове: 347
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930