Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.04.2013 03:47 - Белите гащи на Станишев – за морала на кандидатите за слава на станишевата партия
Автор: komunisticheski Категория: Политика   
Прочетен: 5024 Коментари: 4 Гласове:
6

Последна промяна: 21.04.2013 03:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

Мартин Захариев
 – гражданска квота, трети в листата на кандидат-депутатите от 23 МИР. Шоумен, близък приятел и колега на Моника Йосифова, бивш издател на българския “Плейбой”, един от 27-те граждани, подписали през 2007 година предложението за издигане кандидатурата на Бойко Борисов за кмет на София, активен участник в организацията и провеждането на рекламните предизборни кампании на НДСВ, съвместно с Моника Йосифова, автор на изказването в сп.”Тема “от 2005 г., че “В душата си обаче мразя режима на комунистите отпреди 1989 и неговите поименни герои (Вероятно, в тома число и Димитър Станишев!- б.а. ). Възхищавам се от Берлускони, а Тони Блеър ми е симпатичен. Харесвах Маргарет Тачър“. Дали шоуменът си дава сметка, че да си поклонник едновременно на Блеър и Тачър е шизофренично, а да харесваш политиката на М. Тачър е скандално за един бъдещ депутат от “лява” европейска партия. Единственият логичен въпрос е: “Какво прави в листите на БСП това политическо недоразумение?”
д-р Емил Райнов – водач на листата за кандидат-депутати на КБ в Ловеч; личен лекар на Сергей Станишев, известен с некадърното ръководство на НЗОК и нереализираната здравна реформа по време на управлението на тройната коалиция.
Антон Кутев  водач на листата за кандидат-депутати на КБ в Силистра; преторианец на Сергей Станишев, известен със сравнението, че БСП за българина е като заразяване със СПИН, както и със своето мълчаливо и високоплатено присъствие като представител на държавата в Съвета на директорите на ЧЕЗ, ограбвали по най-нагъл начин беззащитния народ от Западна България в т.ч. и София.
Петър Курумбашев – водач на листата в 24 МИР, шоумен от групата на кукувците, прославила се със саркастични скечове по отношение на ръководители на БСП през годините, богат човек, собственик на ВЕЦ и фотоволтаични паркове, които вдигат цената на тока за бита; пренебрежително снизходителен към форумите и електората на БСП.
Татяна Буруджиева – водач на листа в Разград, доцент по политическа комуникация, началник на кабинета на председателя на БСП, автор на гафовете на Станишев – оценката му за СПИН-скандала, “анонимния” сигнал за подслушването, избора на Пламен Орешарски за бъдещ министър-председател, тюрлю-гювеча с партньорите в “Коалиция за България”, капана с референдума за “Белене”, показал при глобалната мобилизация на БСП и всеможните партньори в т.ч. и ВМРО, недостигането дори на гласовете от подписката за обявяване на референдума, с предел от 550 000 гласа- 7,87% от имащите право на глас, пълнатата идеологическа безпомощност, в която е потънала БСП и др. През годините е била ръководител на проект на тема “Анализ на имиджа на президенството на Петър Стоянов” през 1997 година, ръководител и координатор на проекти за анализ, финансирани от Демократическата комисия на САЩ, Отворено общество на Сорос и фондация “Карнеги”, близса приятелка и колега на Моника Йосифова.
Петър Кънев – гражданска квота, второ място в листата във Велико Търново, бизнесмен, богат човек, един от учредителите на финансово-брокерска къща “7 М” заедно с Красимир Георгиев – “Фронтиер”, направили състояние от валутните курсови разлики в перода 1991 – 1994 година, любимо занимание на дейците от криминалния преход, довели и до фалити на 11-те банки през 1996 година; активен участник в предизборния щаб на Петър Стоянов за президентската кампания през 1996 година, собственик на родиостанция “Инфорадио” – рупор на “синята идея” през втората половина на 90-те години; купува си избираемо място в листите на КБ чрез изготвянето на рекламните материали на БСП за изборите в собствената си печатница “ДЕМАКС”.
Пламен Орешарски – водач на листа за кандидат-депутати на КБ в гр.Варна, предложен за министър-председател. Близък съратник на Иван Костов като негов зам.-министър на финансиите в оглавяваното от него правителство в най-мракобесните години на антикомунизма, зам.председател на националното ръководство на СДС до 2003 година когато е предложен за кандидат на СДС за кмет на София, с последвало снето политическо доверие от сините поради зависимостите му от хазартния бос Васил Божков-Черепа; финансист без значимо участие в сделките по дълга до 1996 г., в борбата с негативите от въвеждането на мораториума върху плащанията по външния дълг и високопрофесионалната работа по въвеждането на паричния съвет през 1996 г.; неолиберален икономист, специализирал в САЩ и Великобритания, никога ясно не формулиращ идеите си; отказал се от активна политическа дейност през 2003 г.; любител на женската красота,излъчвана от студентките му, но в същото време близък приятел на Татяна Дончева и Моника Йосифова.
Георги Терзийски  втори в листата на КБ в, до скоро депутат от групата на РЗС в 41 НС, пример на съвременен политически номад, няма нищо общо с каузата на БСП на съвременния етап.
Румен Йончев – ЗНС – коалиционен партньор или гражданска квота?; втори в листата на КБ в Монтана. Представител на Земеделски народен съюз на Личев, който е един от първите членове като българска политическа формация на Единната Народна Партия от 1998 година и активно участващ във всички форуми и инициативи на партията, както на европейско, така и на световно ниво. Всичко е ясно, но какво прави в листата на БСП – член на Партията на европейските социалисти – основен противник на ЕНП на всички избори в Европа. Имайки предвид, че Сергей Станишев е председател на ПЕС, заначи ли това, че е възприета линия на дружба и сътрудничество с ЕНП, т.е. с ГЕРБ?!?
Ана Ананиева – 11 в листата за кандидат-депутати на КБ от 24 МИР; напориста дъщеря на Нора Ананиева – отстранена от длъжността секретар на Столична община преди 1989 заради участие в “голо хоро” и обявила се впоследствие за репресирана от тоталитарния режим, предала Александър Лилов и пристанала на Андрей Луканов през 1990-1991 година, участвува във фирма “Мариус”заедно с Иван Йорданов Костов и Мариус Маринов през лятото на 1991 година ; създател и скрит акционер в ловешката групировка “Литекс Комерс”. Две районни организации на БСП в София – “Възраждане” и “Младост” в продължение на няколко години отказват да лансират дъщерята Ана Ананиева за ръководни изборни длъжности в БСП и в държавата поради явен кариеризъм, високомерие , пренебрежение към редовите социалисти и отказ за работа на низово ниво; през 2012 година, с помощта на Теменужка Теофилова – бивш зам.кмет на Столична община преди 1989 г. и председател на Движението на жените социалистки в община “Оборище”, само за един месец е зачислена в ОПО в район “Оборище”, предложена и избрана за делегат на конгреса след зачисляването си в първичната партийна организация и е избрана за член на НС на БСП; включена е на второ място в листата на район “Оборище” за парламентарните избори 2013 г.; любимка на бизнесмени с дебели вратове от България и Грузия, както и на Сергей Станишев и Георги Кадиев.

СВЕТЪТ ДНЕС



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. komunisticheski - капиталистическа измет
21.04.2013 04:00
Ето какво още може да се прочете за "другаря" Петър Кънев:
Петър Кънев. Депутат от БСП. Заместник-председател на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ). Бизнесмен. председател на Съюза на печатарската индустрия в България Пред в-к „24 часа” заявява: „Ако искате да си говорим в цветове, бизнесът има един цвят - зеления на долара. Никакъв друг. Ние винаги сме търсили своите права и интереси и който си мисли, че имаме партийна окраска, много се лъже”. Ценно признание. Явно е, че за Кънев участието в Настоятелството е част от правото на бизнеса, който представлява. И право казано, интересът е само един – и той е с цвета на долара. Е, да ни е честито, кой ако не типове като него ще ни онагледяват, че образованието може да бъде стока, носеща зелени печалби.
източник: http://priziv.org/studenti/koi-upravliava-sofiiskiia-universitet
цитирай
2. freeoldmen - Мога да добавя личен щрих към образа ...
21.04.2013 13:57
Мога да добавя личен щрих към образа на крупният капиталист Петър Кънев, преди да стане такъв. В началото на "демокрацията", след като бе спуснат " отгоре ", инж. Кънев бе назначен за директор на Държ. печатница "Г. Димитров". За кратко време, от около 1600 работника, останаха под 300, когато аз напуснах, след това не знам...Разбира се, паралелно вървеше и разграбването на материалните активи.преливащи се в частната империя на господина...Та така се наливаха основите...
цитирай
3. zaw12929 - БРАВО БЕ КЛюКАРИ!!! ЧУДЕСНА Р...
23.04.2013 20:53
БРАВО БЕ КЛюКАРИ!!!
ЧУДЕСНА РАБОТА СТЕ СВЪРШИЛИ
цитирай
4. freeoldmen - Трябва да се знае, zaw. . . Иначе след ...
23.04.2013 23:08
Трябва да се знае,zaw...Иначе след време младите няма да знаят и ще са лъгани като нас, че и по-лошо...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: komunisticheski
Категория: Политика
Прочетен: 680378
Постинги: 157
Коментари: 266
Гласове: 347
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930