Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.05.2013 06:10 - БСП в параноя от Съюза на комунистите, от Станишев масово изтичат гласове
Автор: komunisticheski Категория: Новини   
Прочетен: 3338 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

В Южна България сред членове на БСП се разпространяват листовки ” Да не допуснем комунистите от СКБ в Народното събрание”.

БСП, партията на крадците и олигарсите, еднояйчният близнак на ГЕРБ, членът на социалдемократическата ПЕС, продължава да се опитва да разбива единството между социалисти и комунисти. На 6 май в района на Ракитово и Велинград наши другари сигнализираха, че в структурите на БСП се разпространяват листовки, завършващи с призива “Да не допуснем комунистите от СКБ в Народното събрание!”

Очевидци твърдят, че такива листовки са открити не само във Велинград и Ракитово, но са пръснати и из цяла Южна България.

Съдържанието на листовките поразява не само с гнусната си истеричност. Поразява и с некадърните си агитационни щампи, които се прокарват в нея.

Откога, господа социалдемократи от БСП, комунистите в България се превърнаха във ваши врагове?

Откакто ви показахме, че сте група ояли се олигарси, които се подиграват със светлите идеали на българските наемни работници и на бедния народ?

Откакто разобличихме стремежите ви към лично облагодетелстване за сметка на пенсионерите и безработните?

Май съвременните антикомунисти от БСП, хванали се под ръка с ГЕРБ, вкарали ни като овце в НАТО и ЕС, унищожили България с катострофиралата пазарна икономика, вече си изпускат нервите и започват да се страхуват от Съюза на комунистите толкова, че са готови дори на параноични призиви, за да не загубят охолния си живот в Парламента! Тези типове, които унищожиха България в интерес на САЩ и за които частната собственост е единствената цел на съществуване са потънали в страх, осъзнавайки олевяването на Народа и липсата си на контрол над социалистите и комунистите в страната!

Колкото и листовки и призиви да сътворявате, г-да социалдемократи от БСП, няма как да спрете естествения ход на събитията – инфантилната социалдемокрация е обречена да отстъпи назад пред порива на лява България да се бори за идеята на Благоев, която БСП предаде и продаде.

Безпомощността на ръководството на БСП, обградило се от олигархични кръгове и изоставило многострадалния ни народ на произвола на капиталистическото разграбване, доведе до масов отлив от станишевата партия и мащабно преливане в редиците на “Съюза на комунистите в България”. Този естествен диалектически процес е поредното доказателство за безплодната дясна политика на БСП, за отдалечаването на БСП от народните маси.

Позорът за БСП става пълен!

Не, господа Станишевци, вие по нищо не се различавате от ГЕРБ! Вие сте една шепа крадци, които се борят за кокала, но които отново са готови да жертват труда, живота и бъдещето на работниците, на обикновените хора!

Вашата “присъда” вече е издадена, господа “социални” олигарси!

Както и “присъдата” над всички унищожители на НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!


източник: komunistibg – блог на СЪЮЗА НА КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ И ДВИЖЕНИЕ "ЧЕ ГЕВАРА"

Доколко е истинен подаденият сигнал и дали е умел PR от страна на СКБ или поредният нескопосан опит за натягане на някой бспинозен некадърник или изкуфелник от двайсетолетницата бсп – не знаем. Само ни е известна омразата към всичко комунистическо от страна на бсп функционерите и паниката, която обзема тяхната шайка от бандити и промити мозъци, когато някой започне истинска лява критика срещу тях, и не дай си боже се е обособил като самостоятелен субект извън пипалата на "Позитано" 20. Усеща се и в каруцарските и объркани от злоба коментари срещу нашия блог от платени бсп активисти. Толкова са жегнати, че има истински комунисти, които да ги критикуват, че дори изпадат в комични ситуации като един форумен трол, който след като ни обвини, че сме агенти на ДСБ, РЗС, ГЕРБ, извънземните, подземните и Маргарет Тачър, накрая сравни собствената си партия с кучета.

Накрая ще цитираме един коментар от читател на блога на СКБ:

"Най-големият ВРАГ на СОЦИАЛИЗМА в НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ и неин ГРОБОКОПАЧ СА ОЛИГАРСИТЕ НА БСП, но не и обикновеният все още неосъзнал се и неориентиран електорат."

Искрено вярваме, че обикновените издерзани от капитализма хорица все по-малко ще се връзват на лъжите на лъжелявата мафия бсп, за което говорят и все по-лошите изборни резултати на двайсетолетницата. Наш дълг като комунисти, патриоти и най-вече като ХОРА е да помагаме за осъзнаването на все по-големи маси от народа, в борбата ни за социална справедливост, в стремежа ни към свобода, равенство и братство.



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: komunisticheski
Категория: Политика
Прочетен: 676058
Постинги: 157
Коментари: 266
Гласове: 347
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031