Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2018 18:01 - Диверсията и геноцидът в Странджа – изпълнение на планът Ран – Ът, който е малка част от чудовищния световен заговор срещу Българите
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2812 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 16.07.2018 01:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Публикуваме малка част от гневните яростни коментари на тресящата се социална мрежа на Фейсбук от черни клетви на отчаяните Българи – стадо безсилни овце, вкарани в скотобойната също като унищожаваните от душманите на Българския Божи народ хиляди здрави овце и животни в Странджа.

Диверсията и геноцидът в Странджа е изпълнение на плана Ран – Ът, който е малка част от чудовищния пъклен световен заговор на обединените заговорници срещу Българите, чиято последна фаза вече се изпълнява ударно от външните душмани на Българския Божи народ и от техните местни вътрешни предатели – мекерета.

Разшифровката на посланията в някои от документите извършваме чрез

Свещеният шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език 
http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546 
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– 
image

image


Росен Баш-Майстора  

Изглежда че България а чрез нея и животновъдите са жертва на политиката на едри корпорации....

Първа стъпка – унищожаване на месния животински бизнес с болести и
 същевременно изисквания и глоби... ефекта е - обезлюдяване на големи плодородни площи в страната поради липса на доходи, създаване на евтина работна ръка за чужбина тоест гонят ви от вашите земи и ви взимат на работа у тях за без пари...

Втора фаза –
 изкупуване на вашите земи на безценица пускат се реклами и убеждения колко е велик живота в Европа и че си губите времето в България имало корупция и т. н. използва се истината за създаване на антипатия към държавата за да се обедите да заминете и продадете всичко ...и станете роб в Европа.....

Трета фаза – създаване на огромни животински центрове в вашите плодородни земи усвояване на цялата природа завземане на страната от корпорациите без война...да не си мислите че за друго ви приеха в евро съюза.....

Последна фаза – тъпчене на народа с всички генно-модифицирани отровни храни изкуствени млека,сирена,кашкавал , брашно,жита ,пръскане с болести чрез пътнически специално пригодени самолети.....и всичко друго докато измре от болести месното население и следва пълното материално завземане на територията...

       

Mitko Stanchev 

По животните няма никаква чума.
Поголовното им избиване е част от геноцида срещу Българския народ.
Чума има само в правителството и парламента.

 
Jordan Marinov 

Току що написах коментар със същото на Огнян Боюклиев;


Огнян Боюклиев


Ама това са действия за защита на нашите съседи и партньорите от ЕС от заразата! 



Jordan Marinov  


Нашите животни могат да бъдат спасени, но проблема е, че те остават носители на заразата, а това оз
начава на запад също да правят имунизации! 
Защо да ги правят, като в България управляват техни слуги? 
Много важно, че сме свидетели на пълното обезбългаряване на Странджа Сакар! 
Политиците и администрацията ни не обича България, те очевадно мразят Българите!


Jordan Marinov

Където избиват животните ,никой не е взел проби и са здрави!!!
Има превенция ;карантина на районите и селата, дезинфектанти,както се е правило! Друг е проблема трябва им терен на мафията за лагери на бежанци над 200 000 които трябва да върне Меркел и Боко ги договори!
Нареждането е от правителството!
Няма никаква ЧУМА – тя е в правителството и НС, как се премахва знаем!!



Plamen Karamanski  

"Чумата" не ви ли прилича на масонския девиз:
"Създай проблем - предложи решение - действай"
Или с други думи: Измисли болест - предложи избиване на животните "с цел предпазване" - действай по план  
Всички знаем, че няма никаква "чума" - "чума" има само в акъла на хората, които унищожават българите в България от 89 до сега..
От едно котило с хората, които унищожиха всичко в България и сега ревът, че "няма пари", "идете в чужбина", "напуснете България - ако можете още сега, веднага, не чакайте, напуснете"..
Вече официално сме 6 милиона, а скоро и по-малко.. Като гледаме темпа на унищожение на всичко българско..  

Да погледнем реално на фактите в тази измислена чума..  

1. В Турция няма заразени от "чума в подметка", а почти всички минават от там..
Да сте чули за "чума в подметка" в Турция?  - Правилно и аз не съм.. Сигурно сте чули за такава в Гърция?  - Не? Никой там не е чул - няма и да чуе, защото такова животно нема..  

2. "Чумата в подметка" съвпада с връщането на мигрантите на Меркел, която тя сама си покани.. Всеки нормален човек знае, че такива съвпадения няма - говорим за един район..  

3. "Чума в подметка"? То дори звучи абсурдно..  

4. Защо не се запитаме как се справят в държавите след България, по пътя за Германия с "чумата в подметка"? - Никак.. Там хората не обезлюдяват държавите си по плана Ран-ът.. Плана, който правителствата обявяват за измислица, но по-който стриктно ни унищожават.. Скоро ставаме 5 милиона и плана приключва.. То не остана.. Да растрелят хората, па и още някой малко градче и готово..  

5. Защо след като Меркел покани мигрантите никой не се обръща към нея с искания за допълнително покриване на загубите на хората.. Тя покани мигрантите - длъжна е да поеме отговорност за загубите на тези хора.. Тези хора пък имат нужда не само от помощ от държавата, но и морална.. Със сигурност ще се чувстват изоставени в момента.. Но с манталитета на българина да се спасява по единично - всички ще сме така един ден, просто нашия ред не е дошъл още..  

6. Защо на мигранти се осигурява живот в България с пари, които са като ГЕРМАНСКИя СТАНДАРТ, а бедни женици в Странджа ще получат обезщетение в СРЕДЕН РАЗМЕР?  

7. Защо не влязът в някоя ромска махала - там не "чума в подметка" ами холера ще има.. Дори и свински грип ще върлува още.. Да ама ромите не търпят и не се спасяват по единично, като нас българите..  

8. Какви са тези зарази през 1-2 години в Странджа?
Или гледат обезбългаряването да става по етапно, за да не изкочи жабата от тенджерата и да вкара политиците в лагери, където поне веднъж да бъдат полезни на държавата си..  
9. Помни ли някой предсказанието на Слава за Странджа, което е за 2018-2019 ?  

10. Кога ще се събуди българина - когато похлопат пред неговата врата ли? - Здравейте г-не, детето ви е болно и трябват мерки, съжеляваме.. Как тогава ще се спасиш по единично?
Днес обезбългаряват Странджа - утре ще обезбългаряват твоя край.. Бавно и настойчиво..   То не бяха истанбулски конвенции, то не беше чудо..   Айде събудете се бе..  
Нема ли кой да го организира тоя народ, дори при тези безобразия ?!  
Не трябва ли наистина да бъде унищожен такъв народ, а остатъците да са българи в чужбина още едно поколение - заслужава ли изобщо този народ да съществува реално, след като търпи всичко?   Заслужаваме ли да съществуваме след като всички отказваме да вземем бъдещето си в собствените си ръце, а се спасяваме по единично както преди освобождението?   Айде събудете се.. 

СЪБУДИ СЕ с=с Богиня Диана и Исус 
 

Stefka Krymova 

След това нас със задължителни ваксини , и докато се усетиме ни сколасаха


 Rumen Aleksov 

Няма как , някой да ме ваксинира - насила !!!
Между другото , в ваксините , дето ваксинират децата - има ракови вируси. . . И като пораснат - рака , вече се е развил и ги убива.
И това - пак идва от Америка. Засекретили са лекарството за рак - а , 
и не го дават. Има го поне от 40 години. И лекува рак - а за 1 седмица - като грип. Напълно. Но , Америка иска да унищожи половината от населението на земята. Защо целия свят не скочи срещу Америка - и Американския Геноцид ? ! Задминаха Хитлер 



Irena Hasara 

Така е , не забелязвате ли че всеки втори -трети в БГ умира от рак.?!
Това в Европа го няма като че ли- замислете се защо?!!!!!!!!!!
    


Poli Pavlova 

"Чумата в подметка" съвпада с връщането на мигрантите на Меркел, която тя сама си покани.. Всеки нормален човек знае, че такива съвпадения няма - говорим за един район..


Rostislav Alexandrov 

Точно и аз така ги виждам нещата

     
Poli Pavlova 

GENOCID! SLEDVASHTI SA DECATA NI-CHE DA NI IZBIQT PO-BARZO ZA DA NASELQT NA PAMPERSNATA-MERKELNICA TALIBANITE-INFEKCIOZNI-TERORISTI-UBIYCI!
  


Ognyan Chaparov 

Да горите в ада гербаджийски мърши!
 


Mira Avramova 

Няма зараза. Има убийства на животни и на хора, които ще умрат след това от мъка и глад или ще се махнат. Освободени територии, за които вече е платено, защото тези убийства струват пари. От Меркел - ето го резултатът от Западни Балкани и от Доган, на който също му трябва странджанската територия

***
image


Ана Петкова 

У Б И Й Ц И !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 +

image


Minka Georgieva  

Къде са защитниците на животните?
Къде са? За по-малко от месец бяха ликвидирани близо 4000 овце и кози заради огнище от чума. Много хора останаха без поминък и планът за обезлюдяването на селата върви с пълна сила!

image

Moisey Stoichev

СПОДЕЛЯЙТЕ!! Трябва всички да знаят за тази болка и да вземем някакви мерки, и то бързо!!!

..баба Дора...от няколко дена плаче, не може да спре... и утре ще плаче...може би за последно.
Живее с 30-те си козички и още толкова ярета, всички си имат имена, Гергана, Тодорка.... това са децата ѝ...не спира да им говори, за тях живее, с тях става и с тях ляга...тази нощ за последно...утре ще бъдат евтанизирани...всичките около 60 нейни ЗДРАВИ деца, с които тя живее и с които се изхранва. От утре баба Дора ще е празна...

Толкова болка, сълзи и мъка видях днес...най трудната ми снимка...баба Дора искаше да я снимам...плаках..


via Daniel Stefanov

Пс: Искам да не вярвам, но се случва! Вземат препитанието и живота на хората.. Готов съм на всичко да спра това! Някой да даде съвет как да процедираме!?                                              

 
Ina Vqturimugla 

image


Elis Pavlova 

Оставка и съд ....незабавно



Desislava Atanasova

Разчистват терена за новото население.
 


Михаил Михайлов
 


Убиват ни ! С помощта на полицията.



Stefan Mihalkov 

В момента допускаме да унищожат
 · 


Elis Pavlova 

Хора,всяваха ни страх и подчинение,сега народа се събуди,няма полиция,няма мафия...утре всички на протест! Народа е сила и мощ


Cvetana Peneva 

В СТРАНДЖА ВЪРЛУВА ЧУМА ПО ОВЦЕТЕ! ХИЛЯДИ ГЛАВИ ДОБИТЪК ЩЕ БЪДАТ ЕВТАНИЗИРАНИ ДНЕС! ВЪВ ВЕКА НА НА ВИСОКИТЕ ТЕХНОЛОГИИ СМЕ БЕЗСИЛНИ ДА СЕ СПРАВИМ С МАСОВИЯ МОР НА ХОРА И ЖИВОТНИ!

  
Роза Димитрова 

Съпротива! Не позволявайте да убиват животните



Кина Кръстева 

Това е било по нареждане на Е С


– и един провокатор 
Николай Копаранов запита:

image


Emilia Boncheva 

Тук не е проблема в спец. Образование Търси се истината!!!
2


Nikolai Petrov 

сега идва нашия ред да ни убият



Николай Копаранов 

АЗ НЕ ВЗЕМАМ СТРАНА!
АЗ попитах, колко от вас са (поне) бакалаври по зоозащита...
НИКОЙ не ми отговаря конкретно, а само хейтите...



Петьо Каменополски 

Ти като си бакалавър що не ми кажеш с каква екипировка трябва да са и защо са по дънки ония касапи там?
Защо бе мърда ? Ще те спукам чиче



Петьо Каменополски 

Знаеш ли колко ме интересува болното ти здраве а ?



Nedka Markova Петьо Каменополски 

Да, това е първото нещо, което предизвиква съмнения - екипировката! И до вчера сме консумирали продукцията им, а днес, след евр.диктат - избивайте! Колко противоречия!

     

Петьо Каменополски 

Ей Кольо на жена ми приличаш за това не съм те обиждал до сега. Едва днес ти погледнах профила ... НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ НЕЩАСТНИК! ТИ НЕ СИ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН ТРОЛ ..НЯМА ЕПИДЕМИЯ НЕЩАСТНИК ТАКЪВ СЪС ГОЛИ РЪЦЕ ПИПАТ ..ГЛУПАК СИ ТИ ВСИЧКИТЕ ТИ ПОСТОВЕ СА КРАЙНО СКАНДАЛНИ ..ТИ СИ ЕДИН МАНГАЛ И СЕИРДЖИЯ КОЙТО ИСКА ПРОСТО ДА ДРАЗНИ ХОРАТА И СЕГА ЩЕ ИСКАМ ПРЕМАХВАНЕТО ТИ ОТ ТАЗИ ГРУПА!



Nedka Markova 

Нали те извършват това чудовищно злодеяние!!! Които преди няколко дена са издавали свидетелства за здравите животни, сега чули, че някаква евр.комисия била казала да се избиват и без да вложат капка здрав разум - юруш!!!... европейци сме... 




Денис Пейчев 

Я да видиме дали в турция, откъдето уж е дошла заразата ще обявят епидемия и унищожаване на животните

image

Петьо Каменополски 

да бе да. ..и защо е преминал тоя бежанец как е преминал всички мълчат ..тихо убиват а ние пак нищо не правим



Денис Пейчев 

Тоя бежанец не е ли по нормално да зарази хората, а не животните и за да ги зарази в кошара ли е спал. Много недомислена и нелогична 

image     

Ивайло Кънчев 

АЗ СЪМ ЗАВЪРШИЛ КАТО ВЕТЕРИНАРЕН ЛАБОРАНТ И ЩЕ ВИ КАЖА ЧЕ ТОВА НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ
7


Иван Вретенарски 

Аз също съм против избиването на животни без сериозно ветеринарно изследване, не знам дали изобщо има такова. Но, представете си, че има чумно огнище и заразата обхване големи райони! Тогава всички ще упрекнем ветеринарите, че са проспали и изтървали проблема. Моля, намалете малко емоциите когато коментирате.



Цветан Цонев 

Знаеш ли за колко време и как умира едно същество заразено от чума?
1


Sonya Petkova 

Ще се опитам да обоснова моята емоционална реакция- изследване няма, заповед няма, доказано здрави животни биват избивани до крак, собственици не биват допускани до собствените им ферми, вече колко дена поред от Турция няма и намек дори за такава зараза, а да не говорим че такава болест като чума по овцете няма...Още съмнителни неща да изброявам ли?



Nikolai Petrov

герберска 4ума е това


image

Минчо Райков 

Преди 30 дни са взели проби.А сега излизат резултатите. 
Инкубационният период е в рамките на 3 до 7 дена. Заболяването започва с внезапна треска, като температурата достига до 40-41°С.[3][5] Засегнатите животни са депресирани и сънливи, козината им е 
настръхнала. От очите, носа и устата започва да изтича бистър секрет, който в резултат на вторична инфекция по-късно става по-гъст и жълт. Лигавицата на устата и очите се зачервява силно. Появява се епителна некроза под формата на малки точки до по-големи размери в областта на венците, устните, вътрешната повърхност на бузите и горната повърхност на езика. Некротичните области нарастват на брой и размер и се съединяват. Устната лигавица става бледа и покрита с отлюспени мъртви клетки, образуващи сиреновидна маса, съдържаща се в устата. Подобни изменения могат да се наблюдават и по лигавиците на носа, вулвата и вагината. Често устните се подуват и уголемяват, напукват се и се покриват със струпеи.

Два дена след етапа на треска се проявяват признаци на диария. При по-леки случаи на протичане тя може да не се прояви. Изпражненията са меки и воднисти, с неприятна миризма и могат за съдържат кръв и части от мъртва чревна тъкан. Засегнатите животни дишат учестено, тежко болните животни имат трудно и шумно дишане и мека болезнена кашлица. Кашлицата е признак на възникналата пневмония. Заболяването продължава с дехидратация на организма и последваща смърт 7 до 10 дни след появата на клинични признаци. Малка част от заболелите животни оздравяват след продължителен период на възстановяване.

Заболяването протича в свръх остра, остра и под остра до хронична инфекция. Свръх острата форма се наблюдава предимно при кози. При острото протичане на болестта се проявяват повечето от гореописаните признаци. Бременните заболели животни абортират. Под острото протичане се характеризира с развитие на пневмония.

ДО СЕГА ВСИЧКИ ЖИВОТНИ , АКО СА БОЛНИ ДА СА ИЗМРЕЛИ.
И ТЕЗИ ДОКТОРИ ТАМ, ДОКТОРИ ЛИ СА????



Виолетка Христова 

НЕ, НЕ СА ДОКТОРИ, А МИНДИЛИ.

     

Yanka Dzhendova 

Не само в Герб има и други специалисти


 
Chavdar Stoyanov 


От много учени със измислени дипломи се докарахме до тук
2


Цветан Цонев 

Ти от кои си?


Иван Колев 

Не е нужно да си ветеринар,за да видиш очевадното!




 Петьо Каменополски 

Умри авторе


 
Nedka Markova 

Коленичи и се помоли пре Господа!


 
Петьо Каменополски Nedka Markova 

бих го разчекнал

     

Петьо Каменополски 

Гъза не можеш да си избършеш тръгнал си по Фейсбука да парадираш със знания ...ееей нещастно копеленце



Иван Вретенарски 

Каменополски, държите непристоен език! Моля, коригирайте си коментарите! Имате вид на възпитан човек, не ме разочаровайте!



Peter Veselinov 

Ако има зараза от чума евтанизираните животни не би ли трябвало да бъдат изгаряни а не заравяни както го правят нашите доктори. Има нещо гнило в цялата работа


 
Tzvetana Detchova Kojouharova 

Аз не вярвам за вируса. Всичко това е политика ,за много пари в джобовете на някои хора.



Dinko Atanasov 

Никой от нас не твърди, че е специалист в областта, но ВСИЧКИ НАС СИЛНО НИ СМУЩАВА начинът, по който се извършва това действие. Ето вижте и тук - "А и кой знае чий ЧУЖД интерес местните предатели обслужват. Някой печели от тази трагедия по български. Някой ще продаде своето мляко или своите животни, или кой знае какво ще продаде...
Иначе, как да си обясним, че хората с престилките и спринцовките минават по тайни, черни пътища до селата. Както правят само престъпниците. 
https://www.facebook.com/Martin.Karbovski.Official/posts/2219780561370462



Боян Боянов 

А колко от тия дето са бакалаври по ветеринарна медицина и такива дето са в даденото министерство са се занимавали с животновъдство



Ivalina V. Deneva 


http://bnr.bg/burgas/post/100990339/bodurov-vaksinacia-a-ne-masovo-umartvavane-na-zdravi-jivotni



Бодуров:

Ваксинация, а не масово умъртвяване на здрави животни



Йорданка Николова Палдъмова 

А трябва ли да са бакаловри по ветеринарна медицина за да милеят за животните си?

   

Иван Дойчинов сподели публикация в групата ,,Гледай напред". ·   

Някой може ли да даде квалификация относно характера и мисловният процес на този вампир?

image 

Красимир Александров 

ТОЗИ ИЗДАВА ЗАПОВЕДИ ЗА УБИЙСТВАТА НА ЖИВОТНИ!

Дамян Илиев - Изпълнителен директор на Българска агенция по безопасност на храните.

Тел. 02/915 98 20
E-mail: ceo@bfsa.bg:
Адрес: БАБХ, гр. София, бул. “Пенчо Славейков” 15А

ПИШЕТЕ МУ... ЗВЪННЕТЕ МУ... КАЖЕТЕ МУ КОЛКО ГО ОБИЧАТЕ...


Kirilka Grigorova 

проклет да е продажната мастия , измет .


 
Иван Дойчинов 

Той е подлога,Кирилке.



Kirilka Grigorova 

то личи от километри . гъзомиец за много пари


   
Sisi Stoykova 

Do deveto kolqno Proklet da e!



Мариана Цветкова 

Какъв мисловен процес при тоя урод. Със заповедта за избиване на хиляди здрави животни доказа само едно, че е болен мозък.Не животинките, а той и цялата гробарска продажна пасмина да се евтанизира до девето коляно и да не остане прашинка от тях.



Ilia Totev 

НЕ МОГА ДА ГО НАРЕКА ЧОВЕК ЗАЩОТО НЯМА НИЩО ЧОВЕШКО У НЕГО.ДОРИ И ГАДНАТА МУ МУТРА Е ОТВРАТИТЕЛНА



Petranka Georgieva 

Ние сме си виновни,защото не правим нищо,за да се защитим.Да направим подарък от тези храни и да ги занесем на бюфета в.парламента,да пробват от храната на суверена....електората



Sonya Petkova 

Много добра идея, предвид че май днес е ден на отворени врати в НС!


       
Янка Стоянова 

ТОЯ Е НАПРАВО ИЗРОД.БОЖЕ,КАК ЛИ СЕ ЧУВСТВАТ ХОРАТА ТАМ...НЕ МИ СЕ МИСЛИ

 

Albena Marchenko 

Този трябва моментално да влезе в затвора и да седи на салата. Никакво месо, даже да забрави вкуса на яйцата и млечните продукти
 


Янка Стоянова 

ТАКА Е АЛБЕНЧЕ, О КОЙ ДА ГО ВКАРА В ЗАТВОРА ,КАТО ВСИЧКИ ГОРЕ СА ОВЪРЗАНИ КАТО СВИНСКИ ЧЕРВА




Иван Дойчинов 


Аз ги предупредих,Румене.И пак нищо няма да посмеят да направят дори за личният си живот.

 
И видео – репортажът от мястото на престъплението, който Приятелят ни Иван Дойчинов ни изпрати:

https://www.facebook.com/dido81dido81/videos/10212301280276144/


Здравко Диманов
 


А кой му нарежда ??



Румен Кетев 

ОТ ТАМ ОТ КАДЕТО ЩЕ ВНАСЯТ МЕСО!



Здравко Диманов 

Шибаният ЕС с 20 год.месища от военните им запаси.


––––––––––––––––
––––––––––––––––
Приятели, докато не проумеете, че този заговор срещу Българите не е от икономически корпоративни интереси и някакви далавери и чиновнически капризи, а е пъклен злодейски перфиден план за нашето окончателно физическо затриване като народ на Исус и Мария Магдалена и не потърсите помощ от Тях, няма да има спасение и изход за вас!
––––––––––––––––
––––––––––––––––
 
Иван Дойчинов 

Здравко Диманов,точно заради това е всичко
 


Здравко Диманов Иван Дойчинов-

още да дремем. Каквото и да е се решава на жълтите пльочки и в големи градове. Докато още има българи в страната.


   
Красимир Александров  

ТОЗИ ИЗДАВА ЗАПОВЕДИ ЗА УБИЙСТВАТА НА ЖИВОТНИ!

Дамян Илиев - Изпълнителен директор на Българска агенция по безопасност на храните.

Красимир Александров 
.

Че когото Бог накаже,
Светът не прощава,
Че кой много търпи, тегли,
Много отмъщава.
.
Ив.Вазов


image 4 

Красимир Александров 

то е възпитание, то е интелект, то е красота... и тати расте в кариерата

 image  


Красимир Александров

https://btvnovinite.bg/…/zhivak-nad-normata-otkriha-v…
 BTVNOVINITE.BG  
Живак над нормата откриха в…


Галина Герова 
А има ли безопасна доза живак във ваксината??? Или е безопасен когато направи от детето ти аутист, а не го убива напълно????



Stela Bankova Дамян Илиев -

дошъл от Нищото. Баща на една полугола персона, която лъсна по време на протестите на умните и красивите. И хоп ! - таткото стана директор на БАБХ 



Antoaneta Ivanova 

В Германия има много прелетни птици, който свободно се разхождат по езера, реки, полянки и градските площади. Горите са пълни с дивеч. Хора и животни живеят заедно. Тук има големи наказания за насилие или убийство на животно. . Какво се случва в Българи
я???? Умишлено убийства на живи същества, затриване на бизнес с цел обезлюдяването на един район важен както икономически и исторически!!!! Въпросът е как да помогнем и опазим родината си?    


Emiliya Raycheva 

Да ТОЧНО ТАКА СЕ РАЗХОЖДАТ МИЛИАРДИ ДИВИ ЖИВОТНИ ИЗ УЛИЦИТЕ И НИКОЙ НЯМА ПРАВОНДА ГИ УБИВА! В ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ НЯМА ЧУМА?!????



Galia Nedelcheva 

само в турските ваксини ли? Всички ваксини съдържат задължително живак и не само - всевъзможни гадости и мръсотии съдържат! А живакът променя структурата на ДНК ,а от там се отключват разл заболявания! Програмират ни към заболяване от самото раждане с първите още ваксини! ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ СА, НЕ ЗАЩОТО МНОГО ГИ ИНТЕРЕСУВА ЗА ЗДРАВЕТО НИ,А ДА БЪДЕМ ПРОГРАМИРАНИ КЪМ ЗАБОЛЯВАНИЯ! КАКВО ЗНАЧИ ,,НАД НОРМАТА ,, ЖИВАК?
Над или под- наличието му е проблем! Защо не спрат пръскането с химикали ,вредни метали и зарази НА НАТОвските САМОЛЕТИ, КАТО ТОЛКОВА МНОГО МИСЛЯТ ЗА ЗДРАВЕТО НА ХОРАТА ! ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ СМЕ ОБГРАДЕНИ С ЛЪЖЦИ В СВЕТОВЕН МАЩАБИ ОРГАНИЗАЦИИТЕ ИМ -ТИП -ООН, НАТО ,ЕС И ВСЯКАКВИ ПОМОЩНИ НПО-та!
 


Geri Stefanova 

Те ако искат могат само с честотното оръжие са ни затрият. Още Тесла го е измислил за хората, а ротшилдовите мастии му крадат патента и го затриват. Сега военните си го пускат за земетресения и в комбинация с чемтрейлс
 

Ania Dineva 

Анатема,мръсни продажници!Невъзпитал дъщеря си да си показва срамотиите публично,а на поминък посвга.Да пукнете,дано
ч. ·


Атанас Христов 

Явно взима пари от цялата работа.


  
Роза Димитрова 


Убиец! Заповеди от убиец са невалидни! ОСТАВКА!



Мария Пехливанова 


АЗ ИСКАМ НЕГОВАТА ЕВТАНАЗИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Milena Petkova Petkova 

и той е пионка в психо-диспансера...Анатема  


Emiliya Raycheva 

Не отговаря на тел тоя ИЗВЕРГ И ПРОДАЖНИК!



Лиляна Николова 

ще отговори от ада със се дечурлигата си извергааа и тоя който го е накарал да прави това същоооооо ще го понесе да отиват в адаааа



Олга Фиданова 

Прилича ми на евреин, може и на турчин, но в никакъв случай не е българин със сигурност. Да го отрепе някой, както той трепе животните. Пфу, да пукне дано дъртака..


Лиляна Николова 

дъртако гадееен убиии си дечурлигата 3ащо посягаш на животните на хората бе ?3ащо бе и3роооод дрът необръснат вунящ гнусен червей
 
       

Vanq Gospodinova 

Изроде мръсен и долен ,ти ли си в дъното на този геноцид на животни и в последствие на техните стопани ! Ти ли .ще лапаш разликата в парите за тези животни отпуснати от ЕС. Проклет да си до девето коляно --ти и най-милото ти !


Dimitur Mumdjiev

НАКАЗАНИЕТО МУ ТРЯБВА ДА КАЖЕ НАРОДА,НА НЕГО И СЕМЕЙСТВОТО МУ! НЯМА НИКАКВА ЧУМА!!!



Галина Герова 
На този му плащат, за да унищожи и малкото останало от бълг животновъдство



Vania Todorova  

ИЗБИВАНЕТО НА ЖИВОТНИТЕ В СТРАНДЖА НЕ Е НАЧАЛОТО НА ИКОНОМИЧЕСКАТА ДИВЕРСИЯ У НАС ! НИЕ ОТДАВНА СМЕ СВАЛЕНИ НА КОЛЕНЕ С ОГРАНИЧИТЕЛНИТЕ КВОТИ НА ЕС, КОЙТО НИ ОПРЕДЕЛИ СТАТУТ САМО НА „ПРЕКУПВАЧИ”, А С ДУПЕДАВЩИНАТА НА АЛЧНИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ-КОМИСИОНЕРИ, СМЕ РАЗКВАРТИРУВАЛИ 90 % ОТ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА, КОЕТО НИКЪДЕ ГО НЯМА ! „
ЕЛИТЪТ” НА ЕВРОПА. КОЙТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ДЪРЖИ НА КРАКАТА, НЕ НИ Е ПОДМЕНИЛ САМО ЕТИКЕТИТЕ ОТ ЖИВОТИНСКИТЕ ХРАНИ, ЧЕ СТАВАТ И ЗА НАС ! ТОВА ЧУДО ГО НЯМА В НИТО ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ! ТАКЪВ ТОТАЛИТАРИЗЪМ И ДУПЕДАВЩИНА В БЪЛГАРИЯ НИКОЙ И НИКОГА НЕ СИ Е ПОЗВОЛЯВАЛ - НАРОДЕ ДОКОГА ЩЕ СЕ ОСЛУШВАШ И ЩЕ СПИШ ?
      image
Strahil Rusanov 

Убиването на животните Ваня е био диверсия, същата цели унищожаване на поминъка на хората тоест животните след което самите хора ще напуснат самички района на Странджа Защото няма какво да правт там повече 
     
                                                                 
Virginia Vladislavova   

,,Не ви прощавам ,господа “!
Заклевам : Бог и той да не прости ....
Дано покоят нивга не намерят ,душите ви продажни ...
Ни тук ,ни там!
Дано горите в Ада с векове !!!


Iva Chernogorska

"Много хора задават въпроси, аз също искам да попитам няколко неща: Кой е подал сигнал, че в определен регион на България се е повила опасна заразна болест? Как така в Турция няма огнища на зараза, няма избиване на животни, какъв е пътят на проникване на заразата, установено ли е? Ако няма зараза и животните се избиват безпричинно, като при това поминъка на много хора е застрашен, кой ще понесе отговорността за извършеното престъпление???"

Павел Серафимов


Жителите на Шарково: Ще повторим Априлското въстание https://www.24chasa.bg/novini/article/6961661 


image

ЧУМАТА ГЕРБ УНИЩОЖАВА БЪЛГАРИЯ !
   


image    
                                                                                            
Мария Пехливанова 

ЕДИНСТВЕН ИЗХОД!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!    


Janet Yavuzlarova

Той е пионка в ръцете на Мафията. А реши да прави нещо друго, а са му видели сметката. И той е приел ролята си на държавник, защото така се вижда явно само като личност, която успява. Не прави само злини, о, далеч съм от тази мисъл. Той има своя визия …

ИМА СВОЯТА ВИЗИЯ=Бог Исуз и Богиня Ма (Майка) Диана – 

Бойко Борисов е генетичен потомък на Исус и Мария Магдалена, марионетка в Божиите ръце и Техния транс – епохален екстремален план и сценарий "Българите и човешката цивилизация" за закаляването на феноменните им потомци от Дуло, каквито Техни марионетки сме и всички други Българи и човеци! 


Стоянка Йотова

Само едно ще кажа, дано и тях така да избият като животинките да ги избият като пилци мръсна гад


Yancho Stanchev


Сатър!!!

image


Krustio Asenov


НАРОД, КОЙТО ИЗБИРА КОРУМПИРАНИ, САМОЗВАНЦИ,КРАДЦИ И ПРЕДАТЕЛИ, НЕ Е ЖЕРТВА! СЪУЧАСТНИК Е! - Д. ОРУЕЛ


Таня Вълчинова

Никой не ги избира ! Самоизбират се с фалшиви бюлетини и Секционни Протоколи !

Митко Иванов 

400000 държавна администрация+кметове и областни+роднините гербаджийски-винаги ще печелят избори !За бюлетините и протоколите отделна работа !
 

Огнян Боюклиев


Съд за ликвидаторите на Националната Ветеринарна Служба! 
Съд за тези, които ликвидираха една от най модерните системи в света за ветеринарна медицина - БЪЛГАРСКАТА! 
Малко хора знаят, че и преди 10 ноември дипломата от България за ветеринарен лекар бе
ше признавана без изпити, заверки и подобни условности навсякъде по света!

Престъпници са тези, които управляваха аграрния сектор, пълни престъпници! 
Като се почне от онези отрепки от СДС, мине се през Нихат Кабил и останалите необразовани кадри на ДПС, гадинките от БСП на Орешарски и Сер гей, и се стигне до хората на пожарникаря в ГЕРБ......

Държавата 30 години се управлява от необразовани и алчни хора!
Те просто мразят България!!!



Galina Rizova

Moже и да не съм права, но не знам защо не вярвам, че избиват само болни животни. И не си дават сметка, че заедно с животните избиват и стопаните им, семействата им и децата, които биха могли да продължат с фермерството. Сега и те ще отидат да берат ягоди или мандарини някъде...
   

Nadya Velcheva
 
Без изследвания унищожават цели стада, това е престъпление, това е нечовешко, това е изтребление на животни и хора! В какви изроди се превърнаха някои ликвидатори! Дано възмездието ги затрие тези престъпници!

 
Екатерина Капитанова

Това да го четат глупавата администрация ,която треперейки за местата си гласуват за ГЕРБ и унищожават България.За тях ще бъде хилядократно по-тежко във времето...................



Elena Ivanova

Бабата днес по телевизията пита Кой управлява тая държава.??? Отговорете господа министри и управляващи?????



Violeta Bijeva


Ще има възмездие за тебе,БЪЛГАРОУБИЕЦО !     Юлия Н. Малкетова

И най- трагикомичното е, че на следващи избори пак ще го изберат. Не мога само да си отговоря, това някакъв мазохизъм ли е, глупост ли е ,или измама.
 

Rachko Ratchev

Народа трябва да се събуди и да изрита от Нар. Събрание предателите от ГЕРБ . Много крадаха милионери станаха на наш гръб - до кога ще ги търпим ?
 

Атанаска Тодорова

Бог да ти го върне
 

Петя Ботева

Убиици!Унищожиха и хората и животните, докога ще търпим?


Антоанета Иванова Симеонова

И нашето малодушие ,помага да ни унищожат.


Росица Петрова


ДА ТОВА Е ИСТИНАТА КОЯТО НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ОСЪЗНАВАМЕ !!!


Николай Гюров


Те това е НЕуправлението на ББ, сиреч на ГЕРБ...


Elena Ivanova


ГЕНОЦИД.Да се обесят като Чаушеску

 

Ivan Evtimov

Не мога да разбера какво става? Сигурно това е сън!!! Безобразие!!!
 

Антоний Атанасов

Тук всичи сте силни но хаиде дасе съберем и да излезем и да ги изтрепим тези мръсни гадове дето се подиграват със нас


Minka Georgieva
 

Спим дълбоко и сънуваме спасение.ТЕ ни подложиха на геноцид–умишлено планиран и плавно осъществен.И докато ние се джавкахме и деляхме на фили и фоби,на комунисти и демократи,на ЦСКАри и Левскари,на селяни и граждани,Те използваха безвремието и съсипаха държавата.Сега,като ни унищожат напълно,заедно с животните,ще продадат останките от територията и ще я напуснат.Защото ние им помогнахме и сами се подложихме на автогеноцид. 


Angelinka Konstantinova
Ignat Papazov

 

По споделено ми от приятел, член на ловна дружинка и близък до полицейските среди, избиването на животните в Странджа е целенасочена интервенция на ЕС и НАТО.
Предлогът за това е набързо скалъпен: вирус на африканска чума, който, и доказуемо, по никакъв начин не застрашавал нито животните, нито стопаните им, нито околната среда в региона.
Целта на тази жестокост е да се унищожи постепенно и изцяло поминъкът на Българина, за да може в следващите години да ни се продаде / пробута над 20-годишно ФРЕНСКО МЕСО, ОБЩО 48 ТОНА, ОТ СКЛАДОВИТЕ ЗАПАСИ НА НАТО В БАЗИТЕ В ГЕРМАНИЯ.
Добре разбрахте-ФРЕНСКО.
СЛУЧАЙНОСТ ЛИ Е ПРИ ТОВА, ЧЕ ТЪКМО ФРЕНСКА ЛАБОРАТОРИЯ В ПАРИЖ СЕ Е БИЛА ПРОИЗНЕСЛА ЗА ПРОБИТЕ ЗА ЧУМА И Е ДАЛА "ЗЕЛЕНА УЛИЦА" НА БЪЛГАРСКИЯ СЛУГИНАЖ ЗА БЕЗПРЕЦЕДЕНТНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В СТРАНДЖА?!
Как пък не показаха/ публикуваха ни един ред от експертизата на френската лаборатория, а?
Ей, мамка ви и копеленца мръсни!
За разстрел сте, бе!
Всички продажници и клакьори на Запада!
Изроди!
Народе Български!
Не спирай!
Не се отказвай!


Антоний Атанасов


ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ХОРА НЕКА ДА ИЗЛЕЗЕМ И ДА ИМ ПОКАЖЕМ КОИ СМЕ И ДА ГИ ИЗЧИСТИМ ДО КРАК
 

Елена Гунчева

ДВА СВЯТА

Баба Дора с козичката и пияният Юнкер! Два свята, единият е излишен!
За Председателството се дадоха над 50 милиона евро! За ремонти, нощувки, банкети, охрана, какво ли още не за луксозното прекарване в България на брюкселските чиновници. Страхотен ПР за ГЕРБ! Ще отбелязваме годишнини от Председателството и ще го споменаваме в следващите 100 години!
А за животновъдите - 8-9 милиона лева, с които дори не могат да си възстановят стадата. Нито загубеното време и пропуснати ползи. Ама от тях ПР не става. Те са "материал". Дори не са електорат, защото отдавна са се отчаяли и не гласуват за продажните политици.
Баба Дора обаче не се интересува от „ишиаса” на Председателя на Европейската комисия, нито от изтънченото меню на вечерите на европейските политици в София. Тя има само едно желание – козичките й да останат живи. Те са й живота, осмислят дните й, гледала ги е от малки, те я изхранват. А сега пред очите й ще ги убият жестоко....по европейските правила. Защото България клекна още с подписването на договора за присъединяване към ЕС. Съгласи се с безумните клаузи за селското стопанство, на практика се съгласи с пълното му унищожаване. И с прилагането на още по-безумни директиви и регламенти, губещи здравия разум. И за какво? За едни комисионни, които да си разпределят политиците на върха! 
А селото да умира! Откакто сме влезли в ЕС, животните в България са намалели в пъти. Никой не иска да се занимава с животновъдство, заради безкрайните и безумни правила на европейското законодателство. Човек започва да се пита, ако е над 30 години, как е успял да оцелее, без да се отрови и умре, без проверки и спазване на милиони изисквания за храни, фуражи, начини на отглеждане? Безумие! Целящо да оправдае милиардите евро, разпределящи се в Брюксел.
И законодателство, обслужващо само икономически силните европейски държави, създали в началото съюза. Ние – страните от Източна Европа, сме като доведени и нежелани деца, натирени в ъгъла и наказвани за всичко. 
Ликвидираха ни енергетиката, ликвидираха селското стопанство, ликвидираха икономиката, ликвидираха вярата ни, ликвидираха образованието ни....сега стигнаха и до козичките на баба Дора. Утре ще стигнат и до вас...
По решенията на хора, ежедневно страдащи от „ишиас”, неспособни на адекватни действия. И български политици, които толкова силно са се навели, че не виждат собствения си народ.
И следващите овце, които ще бъдат умъртвени, ще сме ние..

 

...и още форумна инфо и от сайта на Бойко Борисов:

https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/posts/2221134581447933?comment_id=2221204868107571¬if_id=1531567600343047¬if_t=
feedback_reaction_generic&ref=notif&hc_location=ufi

Администратори, модератори и цензури на този профил на Бойко Борисов, направете всичко възможно нашия пост да достигне лечно до него, защото в това познание единствено е индивидуално му спасение е той има въпиюща нужда от него!
–––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––

въпрос от екипа ни:

Въобще нямаме въпроси към управляващи и опозиция, на които имаме само омерзнение без вяра и за които не сме гласували.
Имаме въпроси към тия, за които сме гласували по безалтернативната (засега) политическа максима за избор на по – малкото зло:

– Генерал Радев, с толкова надежди ние и стотици хиляди доверили сме ти се Българи, съхранили чистотата си от синята и червената и гербо – мъртвосивата и други пембени фалшификации, и въпреки опекунството ти от БСП, те избрахме за надсистемен коректив и закрилник!
Ти защо не си сред хората от Странджа, които ти се довериха, за да ги защитиш от техните и на животните им еничери и джелати и юдео – ционистите от планиралият нашето затриване ЕС, ами се кълнеш във вярност на НАТО и ционисткия ЕС!

Позор!

– Волене, братовчеде наш ямболски, ти си депутатат в последното 44 – ото Народно събрание, избран от 31 Многомандатен избирателен район Ямбол, включително и с нашите гласове.
Потърпевшите села в Странджа, подложени на геноцидната диверсия, са в твоя избирателен район.
Ти си ангажиран плътно в управлението в коалиция с доказани анти – българи, за които хората по – горе си казаха мнението в мрежата .
Твоите коалиционни партньори в Обединени патриоти – кръстникът ти Валери Симеонов, както и другият ти коалиционен партньор Красимир Каракачанов, са вицепремиери на важни ресори в управляващото правителство.

– Ти, защо ти – Волен Сидеров, не си сред избирателите си в свещената Странджа, подложени на геноцид, за да ги защитиш?

Защо преди няколко дни не се изправи пред пияндурниците и юдео – ционистите либералисти – соросоиди от ЕС, доказали се пред нас и от тебе доказани и заклеймени доскоро като върли заговорници и душмани на Българите, дошли в София на банкета за приключване на Българското европредседателство като на пир по време на чума, и да им кажеш да спрат с поредната нагла диверсионна геноцидна операция срещу народа ни, ами се лигавеше колко сме били красиви Българите и им се мазнеше, че партията ти била европейска и не била срещу ЕС!

Позор!
    

Питаме те: 
– Къде си, владико дядо Йоаникий на Сливенската, Ямболската и Бургаската митрополии, да защитиш геноцидираните християни и ги поведеш с хоругвите и иконите на Господ Исус и Света Богородица и анатемосаш джелатите им, които благославяш със сладникави дежурни приказки и клишета и блажиш по банкетите им!

Позор!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Какъв взрив от справедлив и безсилен народен гняв, но пораждащ унищожителна черна смъртоносна кармична енергетика не само към обектите и адресатите на клетвите, но и автомоторно към авторите им – подложените на геноцид феноменни Българи! 

ГЕНОЦИД върху=върху Гена на Иса и Диана  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––  
И да обобщим конкретните предложения:
 
Антоний Атанасов

Докато не се вземе пушката, никога няма да се оправим!

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
 
Постоянно ви казваме, че със сила и със зло зло не се побеждава – трябва да си по – голямо зло от злото за да го победиш със зло! 

Затова ви напомняме финала на скорошната ни статия 

Конспирацията на века: 1 000 000 Български пенсионери наемат за 10 милиона лева 10 снайперисти...
http://bezistena.blog.bg/history/2018/07/11/konspiraciiata-na-veka-1-000-000-bylgarski-pensioneri-naemat.1616908

николай генов
9 юли в 10:25 ч.

Представете си следната Пазарна ситуация – 1 000 000 пенсионери отделят само един път 10 лв. от пенсията си.
Получава се сумата от 10 000 000 лв.
Наемат екип от снайпери и само им дават снимки.
Един месец вой, черни забрадки и погребения.
След това се провеждат нови избори.

Пенсионерите ...чакат с нови 10 лв. в ръката и ...следят работата на Правителството и новите депутати.
Екипът снайпери почива на Черноморието в очакване на нови поръчки....
Бизнесмените с пооредели редици страхливо се споглеждат.
С една дума всичко в Държавата започва да работи както трябва.
Взимат се правилните решения...

Вижте колко е просто и евтино – само за 10 български лева на пенсионер.
Преди, в недалечното минало, с това се заемаха Военните – правеха преврат и подреждаха нещата – рзбира се имаше доста хора изправени на разстрел, но това е единственото ефективно лекарство за обществото инфектирано от Либерасти.
Ние нямаме вече Военни, нямаме Армия. Затова тази работа могат да я свършат пенсионерите с тяхната нищожна пенсия....
Ето това е потенциала на Народа – разбирате ли каква мощ се крие в него, каква стихия.
Сега това го разказвам като приказка,....но ако съвременните Световни пишман Управници продължат в сегашния дух....ще се отприщи точно тази Енергия на Народите и нищо няма да може да я спре.
Не е добра идея да се подценява тази Могъща Стихия.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Разсекретеното послание от тази конспиративна операция с помощта на  Свещеният шифър уточнява откъде е тази могъща Стихия:

СТИХИЯ=Духа на Иса – Дух Святи, Святият Дух, 

Който може както да е любящ и живототворящ, така и да е сурово и справедливо възмездяващ и изпепеляващо унищожителен! 

И ако се отприщи тази, както казва Николай, "Могъща Стихия" от справедливата по човешките закони черна възмездяваща енергия на народите, която Боговете ни ще я отприщят, ако изберем този сценарий, тогава ще се завихри ескалиращата смъртоносна спирала на отмъщенията, която води неминуемо към погиблението на света и на човечеството, защото подлежащите на справедливо наказание по човешките закони за престъпленията си злодеи притежават и държат в ръцете си всички лостове, механизми и средства за поробване и подтискане, и ако нямат друг изход –  и за унищожение на целия свят със себе си! 

– Какво да правим тогава при това безизходно положение? 
Да се предаваме на заколение и чакаме спасението си от Боговете ни ли? 


– Няма да се предавате и да чакате овчедушно в примирение! 
Ако чакате Боговете ни, Те няма да дойдат или като дойдат ще ви подминат!


Ще се зашитавате с всички възможни мирни позволени и реципрочни средства и ще вървите към Тях и ще ги търсите и викате към Тях с молитвените мантри и техники на Благовейно общение, с които ви просвещават те в Техния наш блог, в режим на крайно безусловно и безалтернативно отчаяние и безизходица и искрено покаяние!

Нашата строга превенция за душманите на Свещения Божи Български народ е:

Ние нямаме вече Военни, нямаме Армия, нямаме оръжия като организиралите се заговорници от цял свят за нашето изтребление, но ето какво имаме! 

НЯМАМЕ ВЕЧЕ ВОЕННИ но имаме=НЯМАМЕ ВЕТШЕ ВОЕННИ но имаме=
но имаме Бог Ешуа и Богиня Диана Мама=
но имаме Бог Ешуа и Богиня Диана Мария Магдалена 

НИЕ НЯМАМЕ ВЕЧЕ АРМИЯ=НИЕ НЯМАМЕ ВЕТШЕ АРМИЯ=
Имаме Ешуа и Богиня Матара

НЯМАМЕ ОРЪЖИЯ но имаме=но имаме Ежуа и Ма (Богинята Майка) Мария  
 

Затова сме съгласни с Николай, че ще се отприщи точно ето тази Енергия и Божествена мощ на Народите, които всички до един са генно – инженерни културно –цивилизационни продукти на свръхразвитата цивилизация на нашите феноменни Божествени Български Предци, и нищо няма да може да я спре. 

НЯМА ДА МОЖЕ ДА СПРЕ=Исуж и Богиня Диана Мат Мария  

СВРЪХРАЗВИТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=
ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Братя Хан (Кан, Жреци) и Заре (Царе) от Иса и Богиня Диана – 
нашите феноменни Предци от Всемирното Бяло Братство на Българските Богове Демиурзи

И всички тия документи декларират, че ние имаме всичко за нашата защита и спасение, защото ние феноменните Българи сме генетичните жречески потомци на Българските Богове – Демиурзи Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, Родоначалниците на новоепохалната генерация на Българския жречески род Дуло, Които са и толкова страшните и вездесъщи Извънземни с Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, съставящи небесната всемогъща Светейша армия! 

image  

Затова пак съобщаваме предложението на

Антоний Атанасов 


Докато не се вземе пушката, никога няма да се оправим – 

като ние декларираме как само ще се оправим: 

НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ без=без Бог Иса и Богиня Мад Мария  

ЩЕ СЕ ОПРАВИМ само с помощта на=само с помощта на Бог Исуш и Богиня Матара

Сега лично Боговете ни полагат своята закрила и протекция върху генетичните си потомци от тази Райска първосвещена сакрална Българска територия Странджа:

СТРАНДЖА=Рода на Иса и Диана=Друиди на Исуж=Раят на Иса и Диана 

Богове наши, спасявайте Българите и България!

Амин!
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на и Светии от Вси Светии




Гласувай:
5


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
14.07.2018 18:12
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем животодаряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7715318
Постинги: 1791
Коментари: 3513
Гласове: 44328
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!